Nordicfeel alennuskoodi

Nordicfeel on varmasti monelle tuttu nettikauppa, josta löytää kaikki kosmetiikan suosikkimerkit. Nordicfeelin juuret ulottuvat Ruotsiin ja vuoteen 2006, jolloin se perustettiin palvelemaan kaikkia kosmetiikasta pitäviä, jotka halusivat löytää laadukasta kosmetiikkaa edullisesti. Nykyisin se on saavuttanut suuren suosion ja siitä on muodostunut Pohjoismaiden yksi suurimmista verkkokaupoista. Sen kattavaan valikoimaan kuuluu hajuvedet, meikit ja kaikenlaiset ihonhoitotuotteet sekä hiustenhoitotuotteet. Mukana on myös tarvikkeita kuten hiustenkuivaamia, hiusharjoja, meikkisiveltimiä, hammastuotteita sekä intiimituotteita. Tuotteita on valikoimiin otettu yli 1800 ja tuotemerkkejä löytyy yli 400 erilaista. Mukana on paljon sekä tuttuja ja turvallisia vaihtoehtoja kuten Lancome, Clarins ja Hugo Boss, mutta myös uutuuksia ja sellaisia merkkejä, joita ei Suomesta muualta saa. Nordicfeel toimittaa tuotteita Suomen lisäksi myös Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan. Se haluaa toimittaa laadukkaita kauneudenhoitotuotteita halpaan hintaan ja hyvää palvelua unohtamatta.

Kosmetiikkaa edullisesti

Kosmetiikan hinnat saattavat Suomessa tuntua melko kalliilta ja tämän vuoksi monet tilaavatkin nämä tuotteet netin kautta. Erityisesti jos haluaa saada jonkin tietyn uutuusmerkin tuotteita, nettitilaus on usein ainoa vaihtoehto, sillä vain harvalla tuotteella on Suomessa edustusta ja usein kestää monta vuotta, että jokin uusi kosmetiikkabrändi rantautuu Suomeen. Tällöinkin sen hinnat ovat yleensä paljon korkeammat kuin jos sen tilaisi netin kautta. Voidaankin sanoa, että monet kosmetiikkafriikit ovat jo tottuneita verkkokaupan käyttäjiä. Ainoa ongelma on se, että tuotteita ei voi kokeilla kaupassa ja esimerkiksi oikean sävyn ostaminen saattaa olla arvuuttelua. Onneksi netissä on paljon eri sivustoja ja videoita, joissa esitellään kaikki sävyt tarkkaan ja niistä löytyy hyvin lähikuvia ja vertailuja sekä myös arvosteluja.

Nordicfeelin sivut ovat suomenkieliset, joten sen käyttö on helppoa. Myös sivuston turvallisuuteen on panostettu ja Suomen Varmakauppa Oy on myöntänyt sille Varmakauppa-sertifikaatin, joka annetaan vain luotettaville verkkokaupoille. Nordicfeelistä ei saa väärennettyjä tuotteita, jotka monesta kosmetiikka-alalla ovat riesana. Saat täältä siis varmasti aitoa laatua. Myös tavarantoimittajat on valittu tarkkaan ja niin, että väärennöksiä ei tule Nordicfeeliin. Tuotteet tarkastetaan ennen kuin ne postitetaan asiakkaille, joten niiden pitäisi olla hyvässä kunnossa saapuessaan. Nordicfeel panostaa myös alhaisiin hintoihin. Se on mahdollista koska tuotteet postitetaan suoraan varastosta ja ostetaan niistä maista, joissa tuotetta myydään edullisesti EU:ssa.

Katso Nordicfeel alennuskoodi

Saat lisätietoja tuotteista tarkemmin klikkaamalla jokaista tuotetta. Nordicfeelissä on myös se hyvä puoli, että tuotteen varastotiedot ovat näkyvissä. Näet heti, onko tuotetta paljon vai vähän jäljellä, joten voit tilata sen heti, jos näkyy että tuotetta olisi vain muutama kappale jäljellä, etkä pety kun tuote onkin loppuunmyyty.

Katso uusin alennuskoodi Nordicfeeliin osoitteesta Cupoconcept.fi. Säästät tilauksestasi rahaa jopa monta kymmentä euroa. Älä maksa tilaustasi ennen kuin olet käynyt sivuillamme katsomassa uusimman Nordicfeel alennuskoodin.